Copyright © LKE Design

V74, VESTERBROGADE 74, 4. SAL

DK-1620 COPENHAGEN V

TEL.:   +45 / 40 26 69 82

FAX.:  +45 / 33 28 02 81

EMAIL:  INFO@LKEDESIGN.DK

WEB:   WWW.LKEDESIGN.DK

CVR:    DK 15325372

 Forside

Sitemap │ DA │ EN

3D Animation


Vi puster liv i dine drømme og visioner

3D animation er grundlæggende den måde vi selv ser og opfatter ting på.


Med 3D animation bliver dine produkter og bygninger gjort levende. Når man siger et billede siger mere end 1000 ord, - ja, så må en animation jo kunne dække alt hvad der er værd at vide om dit produkt, byggeri eller interiør.  

Vi tilføjer den fjerde dimension - bevægelse - og gør illusionen - og forståelsen komplet.

Med en 3D animation kan du få dokumenteret indbyrdes sammenhænge mellem objekter, deres interaktion og vise funktionaliteter, der er svære at vise i et still billede eller en tegning.


Hvorfor 3D animation

Hvad skal vi bruge?

Tegninger

Vi kan bruge snart sagt hvad som helst som grundlag, - lige fra nogle kruseduller på en serviet til en fuldt målsat konstruktions-tegning (vi foretrækker det sidste), endvidere kan fysiske modeller opmåles. Arbejder jeres tegnestue med CAD, indgår vi gerne i et samarbejde, hvor vi opbygger 3D scenen udfra tegninger og/eller modeller eksporteret fra tegnestuens CAD-system.


Referencefotos

Referencefotos er en uvurderlig hjælp for os når vi skal lave vores visualiseringer. Vi bruger dem til dels som forelæg, når vi skal modellere et produkt / møbel. Vi kan her se objektets proportioner, dets stoflighed og dets interaktion med omgivelserne. Det er i forbindelse med registrering af objekter en rigtig stor hjælp samtidigt at få en  skitse med mål på af objektet.


Referencefotos af interiør og eksteriør er også en meget stor hjælp for os. Vi kan få et indtryk af et rums eller en bygnings atmosfære, samtidigt kan vi se alle de små detaljer, som sjældent kommer med på en opmåling.


I arkitekturvisualiseringer, interiør såvel som eksteriør, vil en stor part af scenen bestå af eksisterende produkter, eksempelvis inventar, møbler, armaturer, elektronik, accessories, ja, selv planter.


Det er en rigtig stor hjælp for os med en liste over ønskede produkter, deres navn, produkt nummer og producent navn. Vi har da en større chance for at kunne finde det rette produkt, som 3D model, hvis vi er heldige,eller tegninger og bileder af produktet, så vi selv kan modellere det.


Storyboard

Hvis I allerede har en idé til hvad I vil vise i din animation, kan det anbefales at I laver et lille storyboard - eller tegneserie, hvor I med simple tegninger viser det forløb og de views I kunne tænke jer vi lavede. Det behøves ikke være noget avanceret, bare så vi vi får en ide om hvad I mener.


Hvorfor LKE Design?

Vi har gennem en årrække arbejdet med visualisering af projekter for en række tegnestuer med fotorealistiske 3D visualiseringer som vores fællesnævner. I vores team findes bl.a indretningsarkitekter og arkitekter, der gør at I er sikre på en nem og smertefri kommunikation, da vi kender jeres termer og arbejdsgange indgående.


Vi arbejder med 3D Studio MAX som kan udveksle filer med de fleste CAD og tegneprogrammer. Vi gør brug af såkaldt GI- og photon based renders, der tilføjer 3D scenerne et 100% naturligt lys. Glem alt om tidligere tiders døde og ucharmerende computer billeder.


Da tid er en vigtig faktor, har vi opbygget en renderfarm med pt. 6 kraftige rendernodes, der står for selve den tidskrævende kalkulation af billeder. Vi bruger således ikke mandetimer på denne proces, da denne kan køre parrallelt i baggrunden. Vi kan således koncentre vores tid ved arbejdsstationerne om at opbygge scenerne til kalkulation, - eller efterbearbejde de færdigt kalkulerede billeder til deres endelige udtryk. En klar gevinst for vores kunder.


Se vores portfolio og bliv inspireret til at tage skridtet til at kunne dokumentere dine projekter bedre for dine kunder.


Kontakt os og få en uforpligtende snak om hvorledes vi bedst kan hjælpe Jer til at implementere 3D visualiseringer i Jeres præsentations materiale.

Hvad kan vi tilbyde?

Arkitektonisk walk through

Før dine kunder igennem dit byggeri, angiv stemninger med lyde og effekter, stop op og vis tekniske detaljer, skild et objekt ad i dets bestandele og saml det igen.

Vi laver en eller flere animerede kameragange og sammenklipper dem til en indbydende og inspirerende præsentation af dit projekt.

Vi kan tilføje effekter som vind, regn, sne, faldende blade, vandrene skyer, rindene eller springende vand o.lign.

Se også under effekter >>Samleanvisning

En animeret samleanvisning kan gøre samlingen af dit produkt til en leg.

Hvorfor lave lange og snørklede beskrivelser, når et minuts animation langt bedre og enklere kan forklare processen.

Vi kan opbygge en fuld animeret samlingsanvisning, hvor de enkelte komponenter præsenteres og sættes på plads i forhold til hinanden.

Animationen kan underbygges med forklarende grafik, såsom flowpile, tekst labels o.lign. Vi kan endvidere vise hvorledes forskelligt værktøj anvendes til samling af produktet.

Se også under effekter >>


Sol/skygge animation

Få vist solens daglige vandring i forhold til jeres byggeri igennem året. Vis hvordan byggeriets slagskygger påvirker omgivelserne.

I vælger frit periode og interval og vi laver en beskrivende præsentation af effekten af solens vandring på jeres byggeri.


Se også under effekter >>


Effekter


Udtryk

Vi kan give animationen forskellige visuelle udtryk, fotorealisme, cartoon look og stregtegning - og vi kan blande imellem disse for at opnå den bedste virkning og forståelse af dit projekt.


Underlægningsmusik

Vi kan lægge underlægnings musik, speak og forskellige lydeffekter for at skabe en fuld illusion - og dermed opbygge den atmosfære I ønsker at vise i jeres projekt.

Vi deler kontor med firmaet Upright Music, der er specialister i at finde den rette musik til film, reklamer m.m..

Upright Music har et stort udvalg af clearet musik, som kan anvendes til publikation.