Copyright © LKE Design

V74, VESTERBROGADE 74, 4. SAL

DK-1620 COPENHAGEN V

TEL.:   +45 / 40 26 69 82

FAX.:  +45 / 33 28 02 81

EMAIL:  INFO@LKEDESIGN.DK

WEB:   WWW.LKEDESIGN.DK

CVR:    DK 15325372

 Forside

Sitemap │ DA │ EN

3D Visualisering


Gør det lettere for dine kunder at forstå dit projekts kvaliteter!

Ikke alt kan fortælles alene med farvelagte opstalter og planer. Ting som stoflighed, lys og atmosfære er svære at få med, - ikke mindst når alt stadigt kun eksisterer på tankeplan - JERES tankeplan!


Udfordringen ligger således i at kanalisere Jeres kreative tanker og forestillinger over til kunden - der oftest ikke har det samme niveau af forestillingsevne som I har. Vi kan hjælpe Jer med at skabe denne "missing link" til Jeres kunder.


Med en 3D visualisering kan I få dokumenteret alle Jeres ideer og intensioner, så det stort set ikke kan skelnes fra virkeligheden. Vi kan, så at sige, skabe billeder af den virkelighed der endnu ikke eksisterer.

Hvorfor 3D visualisering

Vi kan lave lige det udtryk I ønsker for at vise Jeres ideer og intentioner. Vi har mange visualiserings teknikker i vores "palet". Alt lige fra det abstrakte drømmende, over det forenklede, tegneserie agtige, til det præcise og fotorealistiske kan laves.

Vil I vise en animeret rundtur i Jeres projekt, er dette også muligt. Vi har lavet 3D animationer for bl.a. TV2 til program-serien “Hjem Bedre Hjem”.

Kun fantasien sætter grænser for hvad I kan vise.

Læs også her om 3D Animation >>

Hvad skal vi bruge?

Tegninger

Vi kan bruge snart sagt hvad som helst som grundlag, - lige fra nogle kruseduller på en serviet til en fuldt målsat konstruktions-tegning (vi foretrækker det sidste), endvidere kan fysiske modeller opmåles. Arbejder jeres tegnestue med CAD, indgår vi gerne i et samarbejde, hvor vi opbygger 3D scenen udfra tegninger og/eller modeller eksporteret fra tegnestuens CAD-system.


Referencefotos

Referencefotos er en uvurderlig hjælp for os når vi skal lave vores visualiseringer. Vi bruger dem til dels som forelæg, når vi skal modellere et produkt / møbel. Vi kan her se objektets proportioner, dets stoflighed og dets interaktion med omgivelserne. Det er i forbindelse med registrering af objekter en rigtig stor hjælp samtidigt at få en  skitse med mål på af objektet.


Referencefotos af interiør og eksteriør er også en meget stor hjælp for os. Vi kan få et indtryk af et rums eller en bygnings atmosfære, samtidigt kan vi se alle de små detaljer, som sjældent kommer med på en opmåling.


I arkitektur visualiseringer, interiør såvel som eksteriør, vil en stor part af scenen bestå af eksisterende produkter, eksempelvis inventar, møbler, armaturer, elektronik, accessories, ja, selv planter.


Det er en rigtig stor hjælp for os med en liste over ønskede produkter, deres navn, produkt nummer og producent navn. Vi har da en større chance for at kunne finde det rette produkt, som 3D model, hvis vi er heldige,eller tegninger og bileder af produktet, så vi selv kan modellere det.


Hvorfor LKE Design?

Vi har gennem en årrække arbejdet med visualisering af projekter for en række tegnestuer med fotorealistiske 3D visualiseringer som vores fællesnævner. I vores team findes bl.a indretningsarkitekter og arkitekter, der gør at I er sikre på en nem og smertefri kommunikation, da vi kender jeres termer og arbejdsgange indgående.


Vi arbejder med 3D Studio MAX som kan udveksle filer med de fleste CAD og tegneprogrammer. Vi gør brug af såkaldt GI- og photon based renders, der tilføjer 3D scenerne et 100% naturligt lys. Glem alt om tidligere tiders døde og ucharmerende computer billeder.


Da tid er en vigtig faktor, har vi opbygget en renderfarm med pt. 6 kraftige rendernodes, der står for selve den tidskrævende kalkulation af billeder. Vi bruger således ikke mandetimer på denne proces, da denne kan køre parrallelt i baggrunden. Vi kan således koncentre vores tid ved arbejdsstationerne om at opbygge scenerne til kalkulation, - eller efterbearbejde de færdigt kalkulerede billeder til deres endelige udtryk. En klar gevinst for vores kunder.


Se vores portfolio og bliv inspireret til at tage skridtet til at kunne dokumentere dine projekter bedre for dine kunder.


Kontakt os og få en uforpligtende snak om hvorledes vi bedst kan hjælpe Jer til at implementere 3D visualiseringer i Jeres præsentations materiale.

Publicering og layout

Vi kan stå for alt det grafiske arbejde. Vi kan lave web-sider, PowerPoint præsentationer, såvel som trykte prospekter og brochurer.

Ønsker I at lægge den sidste hånd på Jeres materiale, kan I vælge at få visualiseringerne udleveret som billedfiler - og I kan  selv inddrage dem i Jeres projekt materiale.

Hvad kan vi tilbyde?

Interiør visualiseringer

Vis atmosfæren i Jeres interiør inden de er bygget. Vi kan opbygge et fuldt interiør med inventar og møbler efter Jeres ønske.

Vi har et omfattende bibliotek af møbler og inventar, såvel som alskens accessories - der giver den endelige atmosfære.  Det vi ikke selv har, kan vi enten skaffe eller modellere selv.

Vi kan dokumentere belysningen af Jeres interiør 100% korrekt ved brug såkaldte IES lysprofiler, som de fleste belysningsproducenter udgiver. Ligeledes kan vi matche alle typer af dagslysindfald.


Eksteriør visualiseringer

Vis bygninger og sites med fuld beplantning, veje og udeinventar. Vi kan modellere dine projekterede bygninger og sætte dem ind i den rette kontekst så de viser Jeres intentioner.

Vi gør det nemt at vise flere versioner af Jeres bygninger.

Vi har et omfattende bibliotek af græsser, buske, træer og anden beplantning og vi kan således opbygge hele sites.

Effekter som ældning og smuds kan også tilføjes for at tilføje ekstra realisme til visualiseringerne.

Vi kan lave dagslys/skygge skemaer og vise bygningen i forskellige vejrlig.

Produkt visualiseringer

Vis Jeres produkter før de har forladt tegnebordet. Vi kan modellere ethvert emne og tilføje de materialeegenskaber I ønsker.

Vi har, qua vores mangeårige erfaring med udvikling af 3D CAD bibliotker, særlig ekspertise i modellering af møbler og belysningsarmaturer.

Vi kan lave diverse snit igennem emner, således at emnets funktion bedre kan forstås.

Vi kan dokumentere et produkts funktion ved hjælp af små animationer.

Ønsker I at udgive et produkt katalog før produktet reelt er klar til fotografering, kan vi lave de manglende "fotos".

Foto/visualiserings montage

Vis Jeres bygninger eller produkter i en kendt kontekst.


Vi kan ved digital fotomontage indsætte virtuelle 3D modeller ind på fotos. Vi kan fjerne uønskede emner på fotos, og efterfølgende sætte nye emner ind.


Vi kan indsætte mennesker, få eller mange, på eksisterende fotos.

Lyssimulering

Vi ser lyset før alle andre.

Vi kan simulere forskellige lyssituationer i rum eller eksteriør. Vedhjælp af såkaldte IES profiler, som de fleste belysningsproducenter udgiver for deres produkter, kan vi simulere et armaturs lys 100% korrekt.

Vi kan derfor vise og dokumentere forskellige belysnings setup i f.eks. et kontor eller offentlige miljøer.

Vi kan lave alle former for dagslys, og vi kan blande dagslys og kunstigt lys, og dermed få et totalt billede af et rums lys.

Vi kan endvidere udarbejde lux diagrammer for rum, tal diagrammer såvel som farvediagremmer.

Vi kan, som noget nyt,  lave interaktive billeder, hvor man kan afprøve sin lysopsætning ved at tænde og slukke - eller ændre farve på armaturerne på billedet. Dette er en meget pædagogisk indgang til et emne der er svært at tænke sig til for den uøvede - Jeres kunde.