Copyright © LKE Design

V74, VESTERBROGADE 74, 3. SAL

DK-1620 KØBENHAVN V

TEL.:   +45 / 40 26 69 82

FAX.:  +45 / 33 28 02 81

EMAIL:  INFO@LKEDESIGN.DK

WEB:   WWW.LKEDESIGN.DK

CVR:    DK 15325372

 Forside

Sitemap │ DA │ EN

3D Digital Product Placement


Bliv eksponeret verden over!


Mange danske produktionsvirksomheder kunne drage fordel af at have deres produkter tilgængelige i 3D. Stadigt flere arkitekturprojekter bliver visualiseret ved brug af 3D computervisualiseringer.


I den forbindelse sulter visualiserings-bureauer verden over efter digitale 3D modeller - af bogstaveligt talt et hvilket som helst produkt vi møder i vores daglige færden.


3D har ligeledes vundet indpas i reklameindustrien, hvor flere reklamer laves digitalt i form af animationer. Det er snart ikke muligt at skelne 3D visualiseringer fra 'virkeligheden' - og i mange sammenhænge er det langt lettere og billigere at lave en scene i 3D end at sætte en virkelig op. Samtidigt er det muligt at lave effekter der ikke er mulige at lave i den virkelige verden.


Hvorfor ikke hjælpe disse bureauer og tegnestuer ved at stille produkter i digital form til rådighed - det er en ’win/win situation’! Virksomhederne får deres produkter eksponeret, og visualiseringsbureauerne/tegnestuerne har mulighed for at lave realistiske og troværdige 3D miljøer.


Vi mener der for virksomhederne ligger et stort skjult potentiale i at stille deres produkter til rådighed i 3D - De ville kunne ramme markeder der ellers er udenfor rækkevide.


LKE Design har igennem 20 år været én af pionerene indenfor 3D model biblioteker i Danmark, og vi har opnået en stor ekspertise i at opbygge og optimere 3D modeller så de både ser realistiske ud og samtidigt er meget lette at arbejde med. Vi har ligeledes stor erfaring i publisering af disse 3D modeller, så målgrupperne rammes bedst.

Howe 40/4 sidechair